Prova på

Vid olika tillfällen erbjuder surfskolan "prova på-lektioner". De är ett utmärkt sätt att prova vindsurfing för första gången men även ett bra tillfälle att fräscha upp tekniken för de som vindsurfat på 80-talet. 

Vi annonserar på vår hemsida när det finns möjlighet till prova på sessioner. 

Girl Camp

En kurs för tjejer av tjejer . På fyra dagar får deltagarna genom teori och praktik, kunskap nog att rigga och vindsurfa självständigt. De får även testa på ett yogapass och ett roligt fyspass. 

 

mån-tors kl 14 - 18

från 12 år

950 kr

från 12 år

 

950 kr

Är du intresserad men ej har möjlighet att delta under de utsatta veckorna? Tveka inte att höra av dig! 

Vi är flexibla och kan oftast lösa det mesta.

Grundkurs

Under sommaren erbjuder vi grundkurs för nybörjaren som vill få en kickstart. En tre dagars kurs som går igenom allt du behöver veta för att kunna börja surfa på egen hand. Min 3 och max 5 deltagare per kurs. 

Pris: 950 kr (3 dagar, 3 timmar/dag)

Privat kurs (P.T)

För återfallssurfaren eller som vill ta nästa steg efter grundkursen. Fokus på surfarens egna mål t.ex. vattenstart, hängsele eller jipp. 

Pris: 750 kr (2 timmar)

Det finns även möjlighet att köpa tre sessioner med pricing plan. Boka tre valfria dagar som passar dig (måste bokas inom 6 månader). 

Pris: 2000 kr (3 x 2 timmar)

Klicka på boka för att hitta ett tillfälle som passar

Tack till våra sponsorer

Designad av Sara Blixt och Juan Andres M.

Styrbordsvägen 1, 25481, Helsingborg 

Vill du sponsra? Eller känner du till ett företag som vill sponsra WeSurf? Kontakta oss! Vi erbjuder skräddarsydda företagsevent som tack.