Surfskolan

WeSurf har haft vindsurfskola på Hittarps Hamnplan varje sommar sedan 2011. Våra certifierade instruktörer har lärt hundratals personer att vindsurfa och ha kul på vattnet. 

Surfskolan har öppet måndag till lördag hela grundskolans sommarlov. Vi erbjuder allt ifrån nybörjarkurser till mer avancerade privatlektioner och event. Klicka HÄR för att läsa om allt vi erbjuder. 

Surfskolan har fem stycken Kona One brädor och segel mellan 1,5 - 7,4 kvm. Våtdräkter, våtskor, flytvästar och hängselar finns att låna. 

Ta med dig badkäder och handduk. Det finns offentliga toaletter där du kan byta om vid behov. Det finns även en utedusch om du vill skölja av dig efteråt. På hamnplan ligger vår fina kiosk där du kan köpa dryck, glass, fika och lättare mat (varma mackor och våfflor)

Vi har inte någon åldersgräns men kräver att du kan simma 200 meter. Vi ställer också krav på att du lyssnar och följer våra instruktörers anvisningar. Det är även krav på flytväst (som vi förser dig med). Du skall också vara försiktig med din lånade utrustning för att inte orsaka skada på den.

Vi gör allt vi kan för att minimera risken för skador och de inträffar mycket sällan men om något skulle ske så rekommenderar vi att du har en personlig olycksfallsförsäkring. Det är ditt ansvar att se till att du är i full mental och fysisk kondition för den aktuella aktiviteten och har fullgott skydd.

Klubben har också en ansvarsförsäkring som gäller under lektionen.

Det finns första hjälpen och en hjärtstartare i kiosken.

Våra instruktörer

Emma

Andreas

Daniel

Samuel

Sara

Erik

Tack till våra sponsorer

Designad av Sara Blixt och Juan Andres M.

Styrbordsvägen 1, 25481, Helsingborg 

Vill du sponsra? Eller känner du till ett företag som vill sponsra WeSurf? Kontakta oss! Vi erbjuder skräddarsydda företagsevent som tack.